VALORIFICĂM LA MAXIMUM OPORTUNITĂȚILE DE IMPORT-EXPORT

SRLTincomerț Grup este o companie, cu o dinamică pozitivă, continuă de dezvoltare. Este formată dintr-o echipă de specialiști tineri, energici, care pe parcursul activității sale a creat aproximativ 80 locuri de muncă, în special în zona rurală, astfel contribuind la dezvoltarea zonelor rurale. Fondatorul și administratorul companiei, Sergiu TINTIUC, fiind un sportiv de performanță ce practică judo, utilizează permanent calitățile dezvoltate în adolescență, la Internatul Sportiv din mun. Chisinau. Or, știm că în spatele unui sportiv de performanță stau ani întregi de muncă, dar și multe valori și abilități cum ar fi ambiția, determinarea și perseverența. Toate acestea au și contribuit esențial la dezvoltarea afacerii, acum fiind fructificate și în echipa Tincomerț Grup.  Sergiu TINTIUC are calități de leadership pronunțate, abilitatea de a inspitra, de a ghida echipa, precum și de a lua decizii rezonabile, care contribuie la evoluția și performanțele afacerii sale. În anul 2008 a fost creată prima subdiviziune în or.Ocnița, cu un spațiu comercial și un teren de aproximativ 4 ha, unde sunt expuse materiale pentru construcție autohtone, dar și de import, devenind dealer oficial al multor uzine locale, precum SA Lafarge Ciment Moldova, SA Macon, SRL BPM Plus etc.  De asemenea, dispune de un parc numeros de autocamioane ce face posibilă distribuirea materialelor la clientul final. Din anul 2010, Sergiu TINTIUC, se implică activ în domeniul importurilor, colaborând cu furnizori din Ucraina, Kazahstan, Kârgâstan, Turcia, Romania și alte țări din UE, ocupând în scurt timp poziția de principal dealer și distribuitor de combustibili solizi (cărbune), în special al companiei elvețiene DTEK, care este printre liderii mondiali a producătorilor de cherestea, cărămizi Brikston, metal, electrozi etc. Extinderea pe plan extern se datorează faptului că avem o bază de materiale în portul Constanța din România. Astfel, acoperim un vast teritoriu de comericializare, inclusiv al României, cu produse importante din Polonia, în special sticlă. La fel, este importantă și baza de la Dondușeni, care ne oferă posibilitatea tansportului de mărfuri pe calea ferată. Un produs strategic importat de Tincomert Grup SRL este sarea tehnică, care asigură dezăpezirea autostrăzilor pe timp de iarnă. În anul 2018, SRL Tincomert Grup, a lansat un proiect investițional și  a construit  un spațiu comercial de aproximativ 2500 m2, lansează un concept nou pentru zona rurală, cu o gamă mare de mărfuri și un alt nivel de deservire a clienților.

SRL Tincomert Grup este prezent pe piața municipiului Chișinău din anul 2011, la finele anului 2021 fiind finalizat cel de al 2-lea proiect investițional și anume construcția unui spațiu comercial de aproximativ 1000 m2 cu un teren amenajat de 1 ha. Astfel, SRL Tincomert Grup are în municipiul Chișinău o bază de materiale și un magazin, dar sunt mai multe proiecte, care ar urma să fie implemenate în timpul apropiat. Acestea ar fi deschiderea unei baze de materiale de construcție în portul Giurgiulești, care ar permite extinderea cooperării pe plan extern și o altă bază la Edineț. Până la finele anului intenționăm să începem producerea brichetelor din praf de cărbune.

Totodată, sperăm ca timpul apropiat să începem cooperarea cu Italia, care este o  destinație foarte importantă. Suntem interesați în mai multe produse italiene, care s-a bucura de o atenție sporită din partea clienților noștri.