“Kombat fight club”, a apărut oficial în circuiutul sportiv al Chișinăului la sfârșitul anului 2020, pe data de 26 decembrie. În această scurtă perioadă de timp s-au înscris peste 60 de copii de la 6 ani, dar și adolescenți, tineri până la 35 de ani. Din discuția cu Serghei GANGAN am aflat care sunt reperele de activitate ale Clubului, obiectivele țintite de cei care îl frecventează. “Aici vin cei care doresc să-și întremeze sănătatea, să-și dezvolte abilitățile de autoapărare și capaciatatea organismului de a face față eforturilor. Evident, oricine dintre ei ar putea trece în categoria profesioniștilor, pentru această fiind necesară multă muncă și perseverență, dorința de a evolua, de obține rezultatele scontate”, – mărturisește Serghei GANGAN, cel care nu s-a temut de concurență chiar dacă în capitală sunt mai multe cluburi cu asemenea profil. La fel, nu s-a temut să investească în acest club. A constatat că tinerii sunt interesați de această activitate sportivă și a venit în întâmpinarea lor cu această ofertă. Chiar dacă este un club privat, a decis ca să facă și gesturi de binefacere, cei care nu au posibilități financiare, dar au mare dorință de a performa și a obține rezultate în acest domeniu sunt acceptați gratis. Referindu-se la cei doi antrenori Petru Morari și Valeriu Strungari, Serghei GANGAN mărturisește că sunt profesioniști, bune exemple pentru discipolii lor. Ei participă la diverse competiții de profil și obțin succese, iar acesta îî încurajează pe tinerii sportivi. Ultimul eveniment de amploare a avut pe data de 13 martie ultimul turneul FEA Kickboxing reset, la care Valeriu Strungari a câștigat duelul de debut, cu cel mai frumos knockout tehnic din turul doi cu o loviutură de mână în maxilar. 
Cei interesați de acest sport cunosc aceste detalii tehnice și înțeleg că nu este simplu, la fel cum nu a fost deloc ușor nici pentru Petru Morari să obțină victoria în turul doi cu o lovitură întoarsă la ficat. Solicitat să ne spună de ce copii, tinerii sunt interesați de acest sport, Serghei GANGAN afirmă că acum, mai mult ca oricând,  se promovează ideea ca orice copil trebuie să facă sport, deoarece îl ajută sa se dezvolte armonios, îi intărește sistemul nervos, imunitatea și are efecte pozitive asupra sănătății organismului în general. Iar acest gen de sport, în plus, îl face mai disciplinat, îi formează caracterul, îi dezvoltă voința, îl face șă-și stabilească anumite obiective și devine conștient că le poate atinge doar prin muncă zilnică, prin pasiune și dăruire. Și este îmbucurător faptul că acum tinerii atrag atenție la pregătirea lor fizică, iar “Kombat fight club” le oferă asemenea oportunități.
De asemenea, sunt antrenați multiulateral – se atragae atenție și la aspectul psihologic, la lovituri, viteză, rezistență, acumulează experiența. Toate acestea contează într-o competiție, căci nu sunt lupte ușoare, dar accentele trebuie puse la antrenamente, în procesul de pregătire a competițiilor. Atunci când discutăm cu tineri care vin să se înscrie  la “Kombat fight club”, reiterăm faptul că sănătatea fizică este una dintre cele mai importante părți ale dezvoltării sale. Astfel, sportul este foarte important la orice vârstă, de aceea discipolii noștri au vârstele cuprinse în 6 și 35 de ani – concluzionează președintele “Kombat fight club” Serghei GANGAN. Acum pe câțiva discipoli ai lui Serghei GANGAN îi așteaptă o mare luptă  – o prestigioasă competiție care va avea loc la București. Este vorba de  renumitul Golden Fighter Championship, unde vor participa luptători profesioniști din mai multe țări. Evident, acest eveniment de calibru internațional este așteptat cu nerăbdare de tinerii moldoveni, deoarece vor avea posibilitatea să-i admire pe viu pe idolii lor și poate să ,,fure” căte ceva din tehnicile lor, care le aduc victorii și popularitate. Transmis în peste 60 de țări ale lumii de prestigioase canale de televiziune, Golden Fighter Championship, își demonstrează prestanța și atractivitatea, iar discipolii lui Serghei GANGAN de la “Kombat fight club” vor fi pe același ring.