Price List – MoreNews  

Grupul Editorial Morenews este astăzi cel mai mare grup editorial online privat din Italia după media de locuitori/cititori. O audiență de peste 680.000 de cititori pe zi, peste 20 de ziare online provinciale din Piemont, Liguria, Valle d’Aosta, Lombardia, Montecarlo și Riviera Franceză și 26 de milioane de pagini vizitate de utilizatori în fiecare lună sunt cartea de vizită a companiei.
Calea dinamică pe care a urmat-o conducerea grupului pentru a atinge cea mai râvnită poziție din sectorul editorial a început în același an în care Internetul a intrat în casele italienilor: 1997. O nouă eră din punct de vedere mediatic, care a deschis și un nou mediu pentru economie, care a crescut mână în mână cu provocarea dintre hârtie și online. Într-un sfert de secol, Morenews a construit, pagină cu pagină, primele ziare online „în stilul anilor 2000”, începând de la pionierul SanremoNews (www.sanremonews.it), astăzi printre primele 10 ziare online locale din Italia care trec prin SavonaNews (www.savonanews.it), citată în cărți și emisiuni de televiziune pentru a ajunge la TargatoCn (www.targatocn.it) și cel mai iubit de Facebook în toată regiunea Piemonte MontecarloNews (www.montecarlonews.it) – ziarul comunității italiene din Principatul Monaco și Riviera Franceză.
Astăzi, Grupul poate conta pe peste 2 milioane de utilizatori lunar și în jur de 530 de mii de utilizatori lunari noi: cifre la care a ajuns compania al cărei leitmotiv permanent este „Cine nu iese în evidență, moare”. Un format care a crescut de-a lungul anilor știind să câștige, titlu după titlu, afecțiunea și încrederea cititorilor și clienților; un format în care, după cum ar spune Paul Watzlawick „Nu poate să nu fie comunicat”.
Compania s-a concentrat mereu pe formarea continuă a personalului său, în special personalul jurnalistic și tehnic, pentru a oferi servicii inovatoare care pot marca dezvoltarea activității editoriale în arealul în care operează. O rețea puternică de vânzări susține cu activități comerciale importante dezvoltarea continuă cu resurse economice proprii, reușind să obțină rezultate prestigioase în timp redus.
De câțiva ani, grupul editorial dezvoltă, de asemenea, unele afaceri externe, cu prezență în Franța, Marea Britanie, România, precum și, recent, în Republica Moldova. În statele străine, revistele au ca teme de bază turismul, afacerile și cultura, pentru a genera relații între state și noi oportunități de dezvoltare.

Pentru informații suplimentare cu reprezentanța grupului editorial MoreNews în Moldova,
 
puteți contacta numărul de telefon (+373) 799 50 779