Serghei IVANOV – Director general Kriss Grup SRL: Produsele noastre contribuie la o alimentație sănătoasă!

Fondată acum 4 ani la Ceadâr-Lunga, Compania Kriss Grup SRL a reușit să se încadreze perfect în circutitul prestatorilor de servicii pe mai multe segmente, devenind în scurt timp cunoscută și apreciată de către clienți. Totodată, este unul dintre cei mai mari contribuabili din Găgăuzia. În această perioadă de timp, Kriss Grup SRL a devenit un jucător important în industria de transbordare și achiziționare de cereale, cu o prezență semnificativă în România, în special la Galați, dar și cu posibilitatea de livrare a cerealelor către portul Constanța. Cu capacitatea de a gestiona până la 50 de vagoane pe garnitură și posibilitatea de a transborda două garnituri simultan, compania a reușit să se impună ca o forță remarcabilă în domeniul transportului de cereale. Capacitatea mare de transbordare a cerealelor reprezintă un avantaj major, garantând rapiditatea livrărilor de cereale din Ucraina și Moldova. Deși livrările de cereale reprezintă activitatea de bază a Companiei, Kriss Grup SRL nu se limitează doar la aceasta. Grupul poate efectua transbordări și pentru alte tipuri de mărfuri, cum ar fi fertilizanți și îngrășăminte, cărbune sau alte minereuri, deșeuri de fier vechi sau produse finite din fier. Totodată, compania s-a remarcat în vânzarea cerealelor și oleaginoaselor, atât pe piața internă cât și externă, producerea de făină, de lalele și perdele. De asemenea, oferă consultanță pe piața cerealelor și oleaginoaselor și servicii de transport de mărfuri din Turcia în Republica Moldova.

“Compania Kriss Grup SRL a devenit un brand national, care gestionează mai multe activități. Ne axăm pe importul produselor din Turcia care sunt comercializate pe întreg teritoriul Republicii Moldova, dar și celelalte activități sunt importante și încercăm să le dezvoltăm. Colaborarea directă cu companii de prestigiu din Turcia, atât de produse alimentare, cât și industriale, aduce rezultate palpabile. Pentru a asigura o varietate de produse, colaborăm și cu agenți economici din România. Un reper al colaborării noastre cu partenerii din România este exportul de cereale, făină”, menționează directorul general al Companiei, Serghei Ivanov.

“Kriss Grup SRL este o companie inovatoare de producție de cereale și făină. Organizația noastră reunește profesioniști cu înaltă calificare care lucrează cu pasiune pentru a oferi produse de calitate. Ne străduim să fim lideri în industrie prin introducerea constantă a celor mai noi tehnologii și îmbunătățirea proceselor de producție. Misiunea noastră este de a oferi clienților produse de înaltă calitate, care îndeplinesc cele mai stricte standarde. Apreciem inovația, responsabilitatea și dezvoltarea continuă. Producția noastră de cereale și făină se bazează pe principiile dezvoltării durabile și ale conservării mediului. Suntem mândri de produsele noastre, care contribuie la o alimentație sănătoasă și la o calitate mai bună a vieții consumatorilor noștri” – așa este prezentată activitatea Companiei pe acest segment. Toate obiectivele în activitatea Companiei sunt atinse, dar avem multe idei de afaceri care, cu siguranță, vor fi fructificate. Avem o echipă consolidată, facem investiții în tehnologii moderne, care ne ajută să facem față tuturor provocărilor, dar și concurenței. Menținem ritmul de dezvoltare și de extindere a activității companiei. Nu mai puțin important este faptul că facem investiții, care permite extinderea activității noastre. Pe parcursul anilor ne-am dezvoltat datorită creditelor, fără a beneficia de granturi, precizează Serghei Ivanov.

Alte argumente ale prestanței și activității prodigioase a companiei Kriss Grup SRL sunt prezentate pe site.

Compania Kriss Grup SRL are o experiență bogată și o reputație excelentă pe piață. Oferim clienților noștri o gamă largă de produse și servicii, precum și soluții personalizate care răspund pe deplin nevoilor lor. Compania studiază în mod activ cele mai recente tendințe și explorează oportunitățile de a aplica noi instrumente și soluții. Ne străduim să ajutăm clienții să-și optimizeze procesele, să își sporească eficiența și să obțină o creștere durabilă. Echipa Kriss Grup SRL are cunoștințe și experiență vaste pe piața cerealelor, ceea ce ne permite să oferim clienților cele mai bune soluții și strategii posibile pentru afacerile lor. Cu Kriss Grup SRL puteți fi siguri că necesitățile dumneavoastră în materie de cereale vor fi satisfăcute în mod corespunzător.