MAGIA CRĂCIUNULUI LA BERLIN!

Sărbătorile de iarnă au un farmec deosebit, deoarece ele picură în sufletele noastre credință, speranță și lumină. Așteptăm cu inimile deschise să ne vină colindătorii pentru a ne dori tot ce este mai sublim. Din acest motiv, un mare entuziast, care poartă în suflet dorul și dragostea de casă, de tradiții și obiceiurile neamului, Petru Scripcaru, a decis să-i reunească pe toți cei care sunt pe aceeași undă a sensibilității, pe cei care vor să simtă parfumul amintirilor de acasă.

În seara de Crăciun la Berlin vin îndrăgiți artiști să vă aducă atmosfera sărbătorilor de acasă – maestrul Nicolae Botgros cu dinasita sa, Corneliu și Cristi, împreună cu mult apreciații cântăreți Ion Paladi și Cristina Pintilie. Acompaniați de virtuozii instrumentiști din orchestra “Nora Chișinăului” ei vă vor dăriu cele mai frumoase colinde, cântece populare, de petrecere și voie bună, piese instrumentale și orchestrale de mare virtuozitate 

În seara de Crăciun, la 24 Decembrie, ora 18.00 sunteți așteptați la restautantul “Moon Events” din Berlin, la adresa Oranienstrasse 140-142, 10969. Transport U8, Moritzplatz (trei statii de la Alexanderplatz, Centrul Orasului Berlin).

Organizatorul acestei seri magice:  Scripcaru-Event (Petru Scripcaru) telefon: +4917670497005 Vă promitye o seară de neuitat cu muzică, bucate și băuturi de acasă. Vom sărbători Crăciunul împreună. Ca acasă.

Procurarea Biletelor la Birou Stendalerstr 99 12627 Berlin.