În Republica Moldova se atestă o creștere a numărului de cabinete, clinici și centre stomatologice. Toate oferă servicii de înaltă calitate, diferența fiind prețurile percepute. Cu toate acestea, pacienții încearcă să facă o analiză a raportului preț-calitate, inclusiv a materialelor și utilajelor utilizate. În acest context, argumentele aduse în favoarea clinicii “Laser Dent” sunt evidente. Aceasta este unica clinică din țara noastră care oferă tratamente dentare cu laser. Fondată în anul 2023 de către soții Cristina și Ion Golban, clinica “Laser Dent” a reușit să se încadreze imediat în circuitul de prestare a serviciilor stomatologice. Aceasta datorită experienței acumulate în Marea Britanie în acest domeniu de către soții Golban, cât și a utilajului de ultimă generație. 

Cristina Golban, fondatoare a clinicii, menționează că ,,Cei câțiva ani de activitate în Marea Britanie, într-o clinică privată, i-a oferit posibilitatea să descopere o nouă modalitate de prestare a serviciilor stomatologice, care presupune o tratare mai ,,prietenoasă” a clienților. Tehnologiile moderne și aparatajul laser permit implementarea unui concept stomatologic bine cunoscut în țările dezvoltate, dar mai puțin utilizat în Republica Moldova. Cu acest scop am și revenit acasă, pentru a deschide o clinică stomatologică deosebită de cele existete, anume după aceste criterii. Astfel, am dotat clinica cu aparataj produs în America, unul performant, care oferă posibilitatea de a oferi un spectru larg de servicii. Tratamentul cu laser este mai eficient, comparativ cu metodele tradiționale”, a precizat Cristina Golban. 

Dorin Doroș, chirurg stomatolog, menționează că ,,Cu o echipă de tineri profesioniști, mereu dornici de a-și aprofunda cunoștințele în acest domeniu, dar și cu aparataj de ultimă generație în domeniul stomatologiei, a oferit clinicii ,,Laser Dent” posibilitatea să câștige încrederea clienților. Or, anume această încredere ne alimentează dorința de a menține clinica în topul celor mai solicitate și apreciate instituții de profil din țara noastră. Desigur, nu suntem unicii, dar suntem printre primii care utilizăm un asemenea aparataj performant. Chiar din primele zile de activitate ne-am propus să avem o abordare profesionistă față de fiecare client, să le insuflăm încredere că vor beneficia de servicii de calitate, de tratament complex și, totodată, să facem tot posibilul ca vizita la stomatolog să nu genereze frică, așa cum este percepția vizavi de tratamentul după metodele tradiționale”, menționează Dorin Doroș.

Ion Golban, administratorul clinicii “Laser Dent”, reiterează că experiența de trei ani la o clinică privată din Marea Britanie, a fost determinantă în decizia de a deschide o clinică privată la Chișinău și precizează că în acest domeniu, care evoluează în permanență, nu ar trebui să fie concurență, ci o colaborare armonioasă pentru a acumula experiență. Medicii ar trebui să se ajute, să se susțină reciproc.

“În prezent, pentru clinica “Laser Dent” pacienții țintă sunt cei din Marea Brtianie, Italia, Irlanda, Germania, Franța, dar și din alte țări unde sunt concetățeni ai noștri. Un avantaj ar fi că noi oferim servicii de calitate înaltă, la nivel european să zicem, dar la prețuri mai atractive. Din acest motiv moldovenii când revin în vacanță își planifică și o vizită la stomatolog, dar unii își programează un tratament chiar cu mult timp înainte. Această cerere ne face să credem că stomatologia este un domeniu în care merită să fie făcute investiții, ca apoi să ajungem la etapa când toți cetățenii își vor permite să apeleze la serviciile stomatologice. De altfel, un avantaj al clinicii “Laser Dent” este că medicii comunică direct cu pacienții nu doar în limbile română și rusă, dar și în engleză, deoarece au o bună pregătire, inclusiv lingvistică”, concretizează Ion Golban.

În echipa clinicii “Laser Dent” este și medicul chirurg Gucas Manuchean, născut în Republica Moldova, dar până în anul 2015 a trăit și a studiat la Erevan, la Universitatea de Stat de Medicină  “Mkhitar Heratsi”. Întrebat despre calitatea stomatologiei din țara noastră, Gugas Manuchean menționează că este la un nivel înalt. Iar clinica “Laser Dent” argumentează această afirmație. Este înzestrată cu aparataj performant care premite realizarea tuturor procedurilor de care au nevoie clienții noștri. Și nu în ultimul rând, prestanța clinicii se datorează profesionalismuliui înalt al echipei, abordarea în relațiile cu pacienții 

Zâmbetul este cartea de vizită și cel mai frumos accesoriu care exprimă fericirea și strălucirea personalității. Sănătatea dinților nu este doar o problemă estetică, ci și una digestivă. Dantura sănătoasă înseamnă întreținerea și îngrijirea corectă a dinților, iar cabinetul stomatologic este indicat să fie vizitat măcar de 2 ori pe an.

Alte informații utile despre serviciile oferite de clinica,,Laser Dent” le puteți găsi pe: site-ul nostru: www.laserdent.md – Facebook: Laser Dent – Instagram: laserdent_md