Galina și Anastasia LOZOVANU Fondatoarele clinicii dentare SYMMETRIA – Medicii noștri oferă servicii de calitate, vă redau zambetul perfect!

Deși a fost lansată recent, clinica dentară SYMMETRIA  se bucură de aprecierea clienților, a celor care doresc să aibă o dantură sănătoasă și, de ce nu, un zâmbet precum al vedetelor de la Hollywood. Activitatea acestui centru stomatologic se axează pe o varietate de servicii de înaltă calitate, profesioniștii instituției fiind bine pregătiți pentru a ajuta fiecare pacient să-și soluționeze toate problemele ce țin de cavitatea bucală. Fondatoarele clinicii, surorile Galina și Anastasia LOZOVANU, vorbesc cu pasiune despre activitatea instituției în care a investit, nu doar bani, dar și pasiune, căci aceasta contează cel mai mult într-o afacere, indiferent care i-ar fi profilul.

“Constant cu satisfacție că SYMMETRIA, chiar la puțin timp de la lansare, se bucură de un mare succes. Pacienții aleg clinica noastră datorită experienței excepționale pe care o trăiesc alături de medicii specialiști și calificați ai clinicii, dar și a serviciilor de care pot beneficia în cadrul clinicii: ortodonție, chirurgie, implantologie, proteze și terapie estetică dentară”.

În Chișinău, în ultimul timp și-au început activitatea mai multe centre stomatologice. Oricum, sunt unele aspecte care face diferențe între ele. Clinica dentară SYMMETRIA este deosebită. Iar această afirmație este argumentată concludent de către surorile Lozovanu.

“SYMMETRIA este locul unde se investește emoție, culoare și mult-mult suflet. Este locul care presupune armonie. Din punct de vedere estetic, denumirea clinicii înseamnă: plăcut și echilibrat, locul acesta reflecta frumusețe si perfecțiune. Și depunem toate eforturile să demonstrăm clienților noștri că așa și este. Să nu-i dezamăgim. Iar această performanță se datorează faptului că la clinica noastră activează medici de înaltă calificare profesionistă, care întotdeauna activează după principiul: calitate, nu cantitate”. 

Galina și Anastasia Lozovanu, detaliază unele repere ale activității clinicii. Explică, în special, de ce depinde calitatea serviciilor prestate de clinica dentară SYMMETRIA.

“Anomaliile dinților pot fi corectate. Însă, pentru a obține rezultate corecte, sigure și rapide, este necesar ca tratamentele să fie realizate de către un medic ortodont cu experiență, care a urmat cursuri internaționale de perfecționare. De aceea, alegerea unui medic stomatolog ortodont trebuie realizată cu grijă, întrucât experiența acestuia este esențială pentru rezultatul final. Medicul specialist în ortodonție, cunoscut și ca medic ortodont, este cel care se ocupă strict cu diagnosticarea, prevenția și tratarea anomaliilor dento-faciale, cum ar fi: mușcătura inversă, prognatismul mandibular, mușcătura adâncă și cea deschisă, înghesuirea dentară ș.a.m.d. Deoarece pentru o sănătate orală impecabilă este nevoie de o întreagă echipă medicală, garantăm că la SYMMETRIA pacienții găsesc în aceeași locație atât medici specializați în ortodonție, precum și o echipă dedicată. 

Potrivit statisticilor, zâmbetul este primul lucru pe care îl observăm atunci când privim pe cineva. Este un accesoriu de care trebuie să avem grijă zilnic pentru a ne păstra frumusețea danturii”.

Galina și Anastasia Lozovanu vin și cu unele recomandări, atât pentru clienții care au vizitat clinica stomatologică SYMMETRIA, cât și pentru cei care ar continua șirul acestora, deoarece de îndemnul de a avea grijă de sănătatea cavității bucale este valabilă pentru toți.

Vizita în cabinetul medicului stomatolog – Vizita periodică la medicul specialist este primul aspect care nu trebuie să lipsească de pe lista de priorități. Medicul evaluează starea de sănătate a danturii și previne posibilele probleme. De asemenea, tot medicul este în măsură să trateze chiar și cele mai serioase afecțiuni dentare apărute în timp. Spre exemplu, lipsa dinților sau măselelor poate fi acoperită datorită tratamentelor de ultimă generație precum Fast and fixed și All on 6, un tratament deloc dureros care te ajută să ai o dantură impecabilă într-o singură zi. Și aici clinica SYMMETRIA îți vine în ajutor. 

Igienă orală riguroasă – Spălatul pe dinți de două ori pe zi este obligatoriu. Atât dimineața, cât și seara, periajul trebuie făcut cu atenție timp de 2 minute în total, pe fiecare dinte în parte, pe toată suprafața lui. Igiena orală riguroasă este principalul mod prin care poți combate bacteriile și-ți poți păstra dantura sănătoasă și curată. Nu uita nici de ața dentară și clătirea cu apă de gură ce două ori pe zi.

Îndreptarea dinților atunci când este cazul – Dacă nu te-ai născut cu o dantură perfectă, acest lucru poate fi îmbunătățit datorită aparatelor dentare și gutierelor pe care medicul specialist le recomandă în funcție de necesitatea fiecărui pacient.

Evită consumul alimentelor dăunătoare – Tot ce  consumi poate avea un impact direct asupra danturii tale. Este important de știut că alimentele bogate în acizi, dar și în zaharuri pătează dinții, mai ales dacă aceștia nu sunt curățați atent de două ori pe zi. Limitează consumul acestor alimente și clătește gura în mod regulat, pentru a reduce în mod vizibil efectele dăunătoare asupra danturii.

Evită consumul de alimente foarte reci sau fierbinți – Sensibilitatea dentară poate apărea atunci când consumi alimente prea reci ori fierbinți. Aceasra poate duce și la distrugerea smalțului dinților și la apariția fisurilor dentare. Încearcă să alternezi consumul de alimente și să mergi la medicul specialist încă de la cea mai mică durere de dinți.

Consumă alimente bogate în calciu și magneziu – Pentru a sta departe de paradontoză sau orice altă afecțiune ce poate apărea la nivelul organismului, consumă regulat alimente bogate în calciu, magneziu și potasiu. Acestea îi vor oferi organismului surplusul de care are nevoie pentru a sta departe de afecțiunile dentare grave. 

Nu ezita să-ți faci o programare la clinica dentară SYMMETRIA Or. Chișinău, str. Vorniceni 5 – (+373) 607 27 622