Compania Dina Cociug – este astăzi o echipă de specialiști profesioniști ce proiectează și oferă o gamă largă de soluții integrate pentru succesul afacerilor din Republica Moldova! Din anul 1993, suntem în continuă dezvoltare oferind produse și servicii pentru domeniile HoReCa, Frig Industrial, Climă, Retail care corespund ultimilor tendințe de eficiență energetică și orientare ecologică. Trecând cu brio toate riscurile și crizele apărute pe parcursul a trei decenii, astăzi putem spune cu mândrie că efortul depus și realizările noastre au făcut mii de clienți și parteneri să râmână mulțumiți. În activitatea noastră ne concentrăm pe asigurarea calității, activând conform standardului internațional ISO 9001:2015. Cele patru domenii de servicii, care le prestează compania, formează posibilitatea de a răspunde necesităților clienților noștri și pentru realizarea proiectelor “la cheie” a oricărei idei comerciale.

Soluțiile de Frig Industrial presupun prin sine servicii cum ar fi: refrigerarea, congelarea, depozitarea produselor refrigerate și congelate, frigul tehnologic pentru secții de producere, frigul centralizat pentru magazine, camere modulare și multe altele. Consumatorii frigului industrial sunt camerele frigorifice mari și secțiile de producere, care în funcție de procese, au nevoie de menținerea temperaturilor scăzute. Acestea pot fi atât depozitele frigorifice pentru fructe și legume, cât și pentru secțiile de producere a produselor alimentare (produse lactate, produse din pește, prelucrarea la temperatură scăzută a fructelor și legumelor, cărnii, etc.) Sistemele de frig industrial sunt, de asemenea, necesare la producerea pieselor de metal, plastic și cauciuc etc.

Mai nou Compania Dina Cociug, vine cu o soluție exclusivă pentru companiile din Republica Moldova, ce utilizează sisteme frigorifice în afacerea sa. Sistemul de recuperare a căldurii reprezintă o soluție inovatoare care va economisi o parte imensă a surselor financiare, pentru instalația de încălzire a apei sau încălzirea încăperilor prin pardoseală, sau sisteme de aer. Pentru implementarea acestei scheme de instalație, în sistemul de refrigerare, pe lângă elementele standard (unitate frigorifică, condensator, supapă de expansiune, evaporatoare), este necesară instalarea unui sistem format din mai multe schimbătoare de căldură.

Un alt domeniu în care compania Dina Cociug se realizează cu succes, sunt soluțiile tehnice și configurațiile optime pentru sisteme de climatizare, ventilare și încălzire. Pentru a crea confort maxim pentru client și a îl asigura cu un nivel înalt de deservire, realizăm proiectare și soluții individuale pentru fiecare client în parte, astfel oferind produse și suport de cel mai înalt nivel. Pe lângă cele enumerate, dispunem de o gamă largă de echipamente tehnologice și frigorifice profesionale pentru restaurante, cafenele, brutării, cantine, magazine și supermarket-uri și desigur executăm servicii de instalare, punere în funcțiune a echipamentelor, întreținere și reparație a utilajelor și instruire a personalului.

Misiunea companiei este că aplicând experiența formată timp de 30 de ani de activitate, noi îmbunătățim calitatea afacerii clienților noștri.

www.dina.md